Om oss

Vi som ligger bakom den här sidan arbetar med olika saker inom byggbranschen. Vissa är snickare, andra arbetar som takläggare medan några är elektriker, plattsättare och rörmokare. Vi är helt enkelt allt du behöver för ditt bygge.

Det vi ska göra är att skapa en sida som ger dig goda råd, tips, idéer och guider om hur du ska agera i samband med att du ska bygga. Vi vill ge vår kunskap och erfarenhet vidare och genom detta bidra till både säkrare och bättre byggen i vårt land. Det är nämligen så att det varit lite si och så just med den biten under senare år.

Att svensken bygger och renoverar mer än någonsin tidigare är ett faktum. Vi prioriterar våra bostäder och våra sommarstugor på ett tydligare sätt och väljer exempelvis bort resor och bilar till förmån för badrumsrenoveringar, nya kök och andra saker som skapar trivsel. Det är bra, men det sker också frapperande fel som både kan vara farliga och som kan bli väldigt kostsamma. Att man ser hur konflikter gällande dolda fel i hus ständigt når nya toppnoteringar är ett tecken i tiden.

Samma sak gäller för konflikter mellan hantverkare och beställare. Det senare är viktigt: även om du väljer att anlita ett företag så går du inte säker. Tyvärr har fuskjobben ökat lavinartat under senare år och mycket av detta kan tillskrivas, det annars så fördelaktiga, Rot-avdraget. Vi ska här även gå igenom hur du ska tänka i samband med att du söker professionell hjälp och hur du ska göra för att hitta rätt företag till rätt pris.

Vi ska, kort och gott, hjälpa dig med din renovering genom den här sidan. Välkommen!